Ritualurile au înlocuit auto-disciplina, credinta a înlocuit perspectiva, şi rugăciunea a înlocuit înţelegerea.

miercuri, 4 ianuarie 2017

A noastra e mai ...

             Ce-mi plac popii astia ai nostrii , nu dam nume ca nu-i frumos 😉 , cum se stropsesc ei cind e vorba de credinta si practicile altora. Cica-s de la "al da'jos" 😈 si  numa a lor e ... cea dreapta si adevarata.










Si io'te ce zice la Biblie cind sa suparat Doamne-Doamne si le dadu un MMS prin alde Moise:

"15. Fiindca n-ati vazut niciun chip in ziua cand v-a vorbit Domnul din mijlocul focului, la Horeb, vegheati cu luare aminte asupra sufletelor voastre,

16. ca nu cumva sa va stricati si sa va faceti un chip cioplit sau o infatisare a vreunui idol sau chipul vreunui om sau chipul vreunei femei,

17. sau chipul vreunui dobitoc de pe pamant sau chipul vreunei pasari care zboara in ceruri,

18. sau chipul vreunui dobitoc care se taraste pe pamant sau chipul vreunui peste care traieste in apele dedesubtul pamantului.

19. Vegheaza asupra sufletului tau, ca nu cumva, ridicandu-ti ochii spre cer, si vazand soarele, luna si stelele, toata ostirea cerurilor, sa fii tarat sa te inchini inaintea lor si sa le slujesti: caci acestea sunt lucruri pe care Domnul Dumnezeul tau le-a facut si le-a impartit ca sa slujeasca tuturor popoarelor, sub cerul intreg.
...

23. Vegheati asupra voastra, ca sa nu dati uitarii legamantul pe care l-a incheiat cu voi Domnul Dumnezeul vostru si sa nu faceti vreun chip cioplit, nici vreo infatisare oarecare pe care ti-a oprit Domnul Dumnezeul tau, s-o faci.

24. Caci Domnul Dumnezeul tau este un foc mistuitor, un Dumnezeu gelos.
  "
- DEUTERONOM - 4

"Pai ce-ai facut ma nene , ma?!?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu